Renovatiewerken Berlare

Johan Fronsacq verricht renovatiewerken en complete renovaties voor uw woning, kantoor, bedrijfspand, winkel of restaurant. Allerlei grote werken kunnen voor u verricht worden. Wanneer u Johan Fronsacq inschakelt, hoeft u geen verdere partijen in te schakelen: Johan Fronsacq kan alle werkzaamheden van A tot Z voor u uitvoeren.

Grote werken Berlare

Onder de renovatiewerken die Johan Fronsacq voor u kan verrichten, vallen o.a.: Sanitair, Elektriciteit, Vloerverwarming, Keukens, Badkamers, Vloerwerken, Gyprocwerken, Isolatiewerken, Inrichtingen, Ramen en deuren (pvc, aluminium, hout), Skeletbouw. Renovatiewerken en complete renovaties voert Johan Fronsacq uit voor bedrijven, horeca-ondernemingen, winkels en particulieren.

Fronsacq Johan BVBA - Keuken

Keuken installeren

Johan Fronsacq is uw specialist als het gaat om keukens installeren. Hij kan voor u in alle stijlen en voor ieder budget een keuken installeren. Wilt u een standaardkeuken laten plaatsen voor een mooi prijsje? Of wilt u juist een strak, modern design voor uw keuken op maat met alles erop en eraan? Ook dan kunt u een beroep doen op Johan Fronsacq. Lees meer over zijn keukeninstallaties.

Skeletbouw – Velux

Johan Fronsacq verzorgt tevens uw skeletbouw. Hij is een erkend installateur in samenwerking met Velux. Johan Fronsacq is door VELUX erkend als expert voor de plaatsing en levering van onder meer daglichtsystemen en dakvensters.

Fronsacq Johan BVBA - Renovatiewerken