Over

Klussenier België

Johan Fronsacq voert grote werken en uitgebreide werkzaamheden uit voor aannemers en grote projecten. Johan Fronsacq is sinds 8 jaar werkzaam met zijn eigen bedrijf. Hij is aangesloten bij De Klussenier.

De Klussenier brengt u in contact met vakmannen bij u in de buurt: u dient gemakkelijk uw aanvraag in en De Klussenier zoekt een klusser bij u op locatie. Voordeel van de samenwerking met De Klussenier is dat zij kwaliteit bieden: alleen professionele klussers die kwaliteit kunnen bieden, worden voor u geselecteerd. Zij bieden u een wettelijke garantie op de uit te voeren werkzaamheden en hebben een groot netwerk aan veelzijdige vaklieden.

Johan Fronsacq

Al van jongs af aan is Johan Fronsacq werkzaam in de bouw. Al vroeg werd hij door zijn oom, die bouwondernemer was, op sleeptouw genomen in de ruwbouw. Hij heeft in al die jaren natuurlijk veel ervaring op kunnen doen en ook op elk vlak alles kunnen leren: van vloeren tot elektriciteit en sanitair tot installaties.

Fronsacq Johan BVBA - Betrouwbare vakman

Vakman in Oost-Vlaanderen

Johan Fronsacq is met name werkzaam in Oost-Vlaanderen, maar doorkruist in principe heel België voor mooie projecten: van de kust tot het binnenland en Wallonië.

Daarnaast is Johan Fronsacq tevens werkzaam in Nederland, Italië en Spanje. Hij is bekend met de wetgevingen van deze landen en voert zijn werkzaamheden hier naar behoren uit. Mocht u een keten hebben die zich naar het buitenland gaat uitbreiden: ook hier heeft Johan Fronsacq dus ervaring mee.

Enkele aannemer

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Johan Fronsacq heeft u altijd te maken met een enkele aannemer die alles opvolgt. U hoeft voor verschillende werkzaamheden niet verschillende vakmannen in te schakelen: Johan Fronsacq volgt alles voor u op en plant dit van A tot Z. Er komen dus geen tussenpersonen aan bod en projecten worden mooi op elkaar gevolgd.

Hebt u interesse in de diensten van Johan Fronsacq? Neem dan gemakkelijk contact op.

Fronsacq Johan BVBA - Betrouwbare vakman